Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

”Viito, ole hyvä!”

Viittomakielen opetus

Viitoppa Oy tarjoaa viittomakielen opetusta sekä viitotun puheen ja tukiviittomien opetusta. Koulutus voidaan järjestää kotiopetuksena perheille tai sovitussa paikassa ryhmille. Opetussuunnitelma tehdään yhteistyössä opettajan ja asiakkaan kanssa, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kotiopetus

Kotiopetuksessa perheiden kotikunnat myöntävät opetuspäätöksen sopeutumisvalmennuksena. Vammaispalvelulain mukaan sopeutumisvalmennukseen kuuluu neuvonta, ohjaus ja valmennus vammaisen henkilön ja hänen lähiympäristönsä sosiaalisen toimintakyvyn edistämiseksi. Kotiopetuksessa asiakkaina ovat vaikeasti kuulovammaisten lasten perheet ja perheet, joiden lapsella on kielellisen kehityksen erityisvaikeus sekä kuuroutuneet ja huonokuuloiset asiakkaat.

Ryhmäopetus

Ryhmäopetusta tarvitsevat mm. oppilaitokset, joissa opetus toteutetaan sopimuksen mukaan. Laadimme yksilöllisen opetussuunnitelma yhdessä ryhmän tarpeiden mukaan 

Ota yhteyttä ja kysy 


Kun tarvitset viittomakielen opetusta ja etsit osaavaa opettajaa, niin ota meihin yhteyttä! Sovitaan yhdessä tarkemmin opetuksesta.