Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

”Viito, ole hyvä!”

Viittomakielen ja viitotun puheen tulkkaus- ja käännöspalvelut

Viitoppa Oy tarjoaa viittomakielen ja viitotun puheen tulkkaus- ja käännöspalvelua kuulovammaisten ja kuulonäkövammaisten henkilöiden yleistulkkaukseen ja opiskelutulkkaukseen. Toimimme joustavasti Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Mahdollisuus itsenäiseen ja tasavertaiseen arkeen

Tulkkauspalvelulla tarjotaan asiakkaille mahdollisuus toimia itsenäisenä ja tasavertaisena henkilönä kuulevien henkilöiden kanssa työtilanteissa, asioimistilanteissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa, harrastamisessa ja virkistymistilanteissa.

Yleistulkkausta vaativiinkin tilanteisiin

Yleistulkkausta tarjotaan perustason lisäksi vaativan tason tulkkaustilanteisiin. Vaativan tason tulkkaustilanteita ovat mm. teatteriesitykset, seminaarit, kongressit ja ja oikeustulkkaukset.

Opiskelu- ja paritulkkaus

Opiskelutulkkausta tarjotaan kuulovammaisen tai kuulonäkövammaisen opiskellessa kuulevien kanssa. Opiskelutulkkaus on pääsääntöisesti paritulkkausta, josta sovitaan erikseen. Paritulkkausta tarjotaan pitkäkestoisiin (yli kahden tunnin kestäviin) ja vaativiin tulkkaustilanteisiin. Paritulkkauksessa on samanaikaisesti kaksi tulkkia tulkkaamassa vaihdellen tulkkauskieltä tai jakaen työn sopimallaan tavalla.

Kommunikointitapa valitaan yksilöllisesti

Viitoppa Oy tarjoaa tulkkauspalvelua yksilöllisesti asiakkaan toivomilla kommunikointitavoilla: viittomalla viittomakielellä tai viitotun puheen mukaisesti vapaaseen tilaan, rajoitettuun näkökenttään tai taktiilisti kädestä käteen sekä toistamalla puhetta tai kirjoittamalla.

Käännöspalvelut

Viitoppa Oy tarjoaa käännöspalvelua lyhyissä käännöstehtävissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarvitsetko viittomakielen tai viitotun puheen tulkkausta? Ota yhteyttä, autamme mielellämme! Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.